ENGLISH
Kezdőlap/ Események

Események


Tárlatvezetés a SZIGET 25 kiállításon

Augusztus 2-án szerdán 18 órától Benkő Imre és Kálló Péter, valamint a Rockstar Photographers alkotói tartanak tárlatvezetést a Sziget 25 – Fesztiváltörténelem fényképeken című . . .

Elliott Erwitt születésnapi dupla-tárlatvezetés

2017. július 26-án, szerdán 17.30-tól Elliott Erwitt 89. születésnapja alkalmából dupla-tárlatvezetést szervez a két fotós intézmény az Elliott Erwitt Magyarországon tárlaton a Mai Manó Házban és az Elliott Erwitt Retrospektív tárlaton a Capa Központban. A vezetést a kiállítások kurátorai, Csizek Gabriella és Barkóczi Flóra tartja.   A dupla-tárlatvezetés a Mai Manó Házban kezdődik, a kedvezményes […] . . .

Budapest Fotográfiai Ösztöndíj 2017

2017. június 1-től Budapest Főváros Önkormányzata ismét meghirdeti a Budapest Fotográfiai Ösztöndíjat! Budapest Főváros Önkormányzata a Capa Központtal együttműködve – ráirányítva a figyelmet kiemelkedő művészeti műfajunkra, a fotográfiára és annak különleges dokumentáló értékére – megújítva a korábbi Budapest Fotográfiai Ösztöndíjat idén, 2017-ben ismét kiírja az egy éves pályázatot. Az ösztöndíj előzménye a 2000-ben, a fővárosi […] . . .