ENGLISH
Kezdőlap/ Archív események

Archív események


Pictorial 10 – programok

A Pictorial 10 – Válogatás a Pictorial Collective első tíz évéből című kiállításhoz kapcsolódó programok.

Pillanatképek Robert Capa életéből

2021. augusztus 13-án, pénteken, 19 órától a szentgyörgyvári Margó Fesztiválon mutatjuk be a Pillanatképek Robert Capa életéből című zenés felolvasó-színházi estet.

Garten Balaton – Felsőörsi Fotóudvar – :) Érzelmeink története (:

A Capa Központ szervezésében több mint 10 kortárs alkotó és gondolkodó, 5 kiállítás, különleges esti fotóinstalláció, André Kertész könyvbemutató, kertmozi, koncertek, zenés . . .

„Csillagöbölben megpihenni” – záró tárlatvezetés Szalontai Ábellel és Kudász Gábor Arionnal

2021. augusztus 7-én, szombaton, 17 órától Szalontai Ábel és Kudász Gábor Arion fotográfus tart záró tárlatvezetést a Csillagöböl című kiállításon.

„A visszhang bennünk” – GYÓGYÍR finisszázs

2021. augusztus 6-án, pénteken, 16 órától záró tárlatvezetés és Bartha Márk (alias Lohuma) DJ szett a GYÓGYÍR című kiállításon.

GYÓGYÍR – Beavató tárlatvezetés

2021. július 21-én, szerdán, 17 órától Szatmári Gergely fotográfussal Gellér Judit, a GYÓGYÍR kiállítás kurátora tart tárlatvezetést.

Csillagöböl – Beavató tárlatvezetés Szalontai Ábellel

2021. július 20-án, kedden, 17 órától a Csillagöböl című kiállításon beavató tárlatvezetést tart Szalontai Ábel fotográfus és Gellér Judit kurátor.

Kurátori tárlatvezetés – GYÓGYÍR

2021. július 7-én, szerdán, 17 órától Gellér Judit tart kurátori tárlatvezetést a GYÓGYÍR című kiállításon.

Bemutatjuk a GYÓGYÍR című kiállítás alkotóit

A huszonegyedik században az emberek lelki válságba kerülése globálisan érzékelhető problémává vált. Milyen apró lépések segíthetnek az egyéneknek a mentális egészség megőrzésében és melyek az elképzelhető megoldások a kisebb-nagyobb közösségek, illetve a társadalom számára a krízis, a szorongás, a kiégés problémáiból való gyógyuláshoz? Röviden megfogalmazva a kérdést: hogyan legyünk jól? És milyen szerepe lehet mindebben […] . . .

Múzeumok Éjszakája a Capa Központban

2021. június 26-án, szombaton, a Múzeumok Éjszakája napján meghosszabbított nyitvatartással (11 és 23 óra között) és extra programokkal várjuk látogatóinkat!

Szívesen . . .

GYÓGYÍR – Beavató tárlatvezetés

2021. június 15-én, kedden, 17 órától Bartha Máté és Fátyol Viola fotográfusokkal Gellér Judit, a GYÓGYÍR kiállítás kurátora tart tárlatvezetést.

Robert Capa: A tetten ért halál – könyvbemutató

2021. június 2-án, szerdán, 18 órától a Capa Központ és a Park Kiadó bemutatja Robert Capa A tetten ért halál című könyvét.

Határvidék – Beavató tárlatvezetés Halász Dániellel

2021. június 1-jén, kedden, 18 órától a Határvidék című kiállításhoz kapcsolódó beavató tárlatvezetést tart Halász Dániel fotográfus és Mucsi Emese kurátor.

Bemutatjuk a Pécsi József fotóművészeti ösztöndíj 2020 alkotóit

Bemutatjuk a 2020-ban a Pécsi József (1889-1956) fotóművész, fényképészeti szakíró és szaktanár tiszteletére létrehozott fotóművészeti ösztöndíjat elnyert alkotókról készült . . .

A tükör. Pszichológia, analízis és fotográfia

A Capa Központ Gyógyír című kiállításához kapcsolódó online előadás-sorozat