ENGLISH
Kezdőlap/ Archív események

Archív események


NKA Fotóművészet Kollégiumi konzultáció

Találkozz a kurátorokkal és adj be sikeres pályázatot!

Golden Boundaries kurátori tárlatvezetés

Február 16-án, pénteken 18 órától Oltai Kata tart kurátori tárlatvezetést a Golden Boundaries kiállításon.

FÓKUSZ ÉS TÁVOLSÁG: Móricz-Sabján Simon fotográfus

FÓKUSZ ÉS TÁVOLSÁG: Móricz-Sabján Simon fotográfus – Beszélgetés képekkel

Beszélgetőtárs: Winkler Nóra

A kis Valentino – előadás és filmvetítés

A Golden Boundaries kiállításhoz kapcsolódva 2018. február 10-én 16.30 órától Gelencsér Gábor filmesztéta felvezető előadása után A kis Valentino című filmet vetítjük.

Finisszázs: Koronczi Endre tárlatvezetése

Február 5-én, hétfőn 17 órától Koronczi Endre tart tárlatvezetést a Paratusspiritus manuatum (Háztáji lélekkeltetős) – Széljegyzetek a Plobuter Parkból című kiállítása . . .

Kamaszkor gyermekotthonban – beszélgetés és vetítés

2018. január 31-én 17 órától Oltai Kata, a Golden Boundaries kiállítás kurátora beszélget állami gondozott serdülőkről, nevelésről Tóth Lajossal, aki 16 éve foglalkozik gyermekotthonban gyerekekkel mint nevelő, és aki az Átmeneti, avagy egy évad az Otthonban című könyvet írta. Milyen a kamaszságot nem családban megélni? Milyen felnőtté válni egy gyermekotthonban? Lehet-e kamasznak lenni a Zaciban? „Úgysem […] . . .

Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Te is szoktál fotózni? Szívesen meg is mutatnád a képeidet egy szakmabelinek? Gyere el hozzánk a Capa Központba és beszélgess a fényképeidről az általunk felkért konzulenssel!

Gyenis Tibor tárlatvezetése

Január 29-én, hétfőn 18 órától Gyenis Tibor tart tárlatvezetést Koronczi Endre Paratusspiritus manuatum (Háztáji lélekkeltetős) című kiállításán a Capa Központ Project Room . . .

Koronczi Endre tárlatvezetése

Január 22-én, hétfőn 17 órától Koronczi Endre tart tárlatvezetést a Paratusspiritus manuatum (Háztáji lélekkeltetős) című kiállításán a Capa Központ Project Room termében.

Golden Boundaries – Filmvetítés: When the Earth Seems to Be Light (2015)

A When the Earth Seems to Be Light című dokumentumfilm Grúzia fiataljainak – deszkásainak, művészeinek – a történetéről szól. A film egy csapat deszkást követ nyomon Tbilisi utcáin, ahol, bár a nap ugyanolyan fényesen süt, mint Kaliforniában, a politikai helyzet sokkal problematikusabb – az ország zavaros állapota, a modernitás és a posztszovjet romok között láthatunk egy közelképet […] . . .

A kiterjesztett mező, a Land Art és a fényképezés – Pfisztner Gábor előadása

A Capa Központ a Project Room termében rendezett kiállításaihoz Project Room+ címmel új előadás-sorozatot indított 2017-ben. A meghívott előadókat arra kérjük, hogy az aktuális . . .