ENGLISH
Kezdőlap/ Archív események

Archív események


Fókusz és Távolság: Illés Barna

Fókusz és Távolság: Illés Barna fotográfus – Beszélgetés képekkel

Beszélgetőtárs: Winkler Nóra

II. Beavató tárlatvezetés a KÉP-ÉLMÉNY kiállításban szereplő fotográfusokkal

2019. február 18-án, hétfőn, 18 órától a KÉP-ÉLMÉNY kiállításhoz kapcsolódva újabb beavató tárlatvezetés lesz a KÉP-ÉLMÉNY kiállításban szereplő fotográfusok közül öt . . .

Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

AZ ESEMÉNY MEGTELT!

Te is szoktál fotózni? Szívesen meg is mutatnád a képeidet egy szakmabelinek? Gyere el hozzánk a Capa Központba és beszélgess a fényképeidről az . . .

A vizuális művészetek lehetőségei a gyermekvédelemben – vetítés és beszélgetés – KÉP-ÉLMÉNY

2019. február 11-én, hétfőn, 18 órától a Capa Központ a KÉP-ÉLMÉNY című kiállításhoz kapcsolódóan filmvetítéssel egybekötött beszélgetést szervez a vizuális művészetek . . .

Élet és Mű: Gulyás Miklós

Beszélgetőtárs: Szarka Klára

Bulgari a tyúklábmintán. Szimbólumok a börtönben – Fiáth Titanilla előadása Urbán Ádám Esély című kiállításának finisszázsán

A Capa Központ a Project Room termében rendezett kiállításaihoz Project Room+ címmel indított előadás-sorozatot 2017-ben. A meghívott előadókat arra kérjük, hogy az aktuális . . .

Meseterápia felnövőknek, felnőtteknek – KÉP-ÉLMÉNY

2019. január 27-én, vasárnap, 15 órától a Capa Központ meghívására Lentulay Edina meseterapeuta kiscsoportos foglalkozást tart fiataloknak és felnőtteknek a művészetterapeuták, . . .

A 37. Magyar Sajtófotó Pályázat zsűrizése

A 37. Magyar Sajtófotó Pályázat zsűrizése 2019. január 25-26-27-én Budapesten, a Capa Központban (1065 Budapest, Nagymező utca 8.) lesz.

Beavató tárlatvezetés a KÉP-ÉLMÉNY kiállításban szereplő fotográfusokkal

2019. január 23-án, szerdán, 18 órától a KÉP-ÉLMÉNY kiállításhoz kapcsolódva tárlatvezetés lesz kiállításban szereplő fotográfusok közül hét alkotóval, Barakonyi Szabolccsal, . . .

Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Te is szoktál fotózni? Szívesen meg is mutatnád a képeidet egy szakmabelinek? Gyere el hozzánk a Capa Központba és beszélgess a fényképeidről az általunk felkért konzulenssel!

Urbán Ádám és Hossala Tamás tárlatvezetése

2019. január 21-én, hétfőn, 18.00 órától Urbán Ádám és Hossala Tamás tart tárlatvezetést Urbán Ádám Esély című kiállításán. Az eseményen való részvétel ingyenes.

Darab Zsuzsa tárlatvezetése

2019. január 16-án, szerdán, 18 órától Darab Zsuzsa tart tárlatvezetést a Már megint című kiállításán. Az eseményen való részvétel ingyenes.

Lágy eső – filmvetítés és beszélgetés

2018. január 14-én, 18 órától a KÉP-ÉLMÉNY kiállításhoz kapcsolódva a Lágy eső című filmet vetítjük, utána Nagy Dénes rendezővel, Dobos Tamás fotográfus-operatőrrel, valamint . . .