ENGLISH
Kezdőlap/ Archív események

Archív események


GYÓGYÍR – Beavató tárlatvezetés

2021. július 21-én, szerdán, 17 órától Szatmári Gergely fotográfussal Gellér Judit, a GYÓGYÍR kiállítás kurátora tart tárlatvezetést.

Csillagöböl – Beavató tárlatvezetés Szalontai Ábellel

2021. július 20-án, kedden, 17 órától a Csillagöböl című kiállításon beavató tárlatvezetést tart Szalontai Ábel fotográfus és Gellér Judit kurátor.

Kurátori tárlatvezetés – GYÓGYÍR

2021. július 7-én, szerdán, 17 órától Gellér Judit tart kurátori tárlatvezetést a GYÓGYÍR című kiállításon.

Bemutatjuk a GYÓGYÍR című kiállítás alkotóit

A huszonegyedik században az emberek lelki válságba kerülése globálisan érzékelhető problémává vált. Milyen apró lépések segíthetnek az egyéneknek a mentális egészség megőrzésében és melyek az elképzelhető megoldások a kisebb-nagyobb közösségek, illetve a társadalom számára a krízis, a szorongás, a kiégés problémáiból való gyógyuláshoz? Röviden megfogalmazva a kérdést: hogyan legyünk jól? És milyen szerepe lehet mindebben […] . . .

Múzeumok Éjszakája a Capa Központban

2021. június 26-án, szombaton, a Múzeumok Éjszakája napján meghosszabbított nyitvatartással (11 és 23 óra között) és extra programokkal várjuk látogatóinkat!

Szívesen . . .

GYÓGYÍR – Beavató tárlatvezetés

2021. június 15-én, kedden, 17 órától Bartha Máté és Fátyol Viola fotográfusokkal Gellér Judit, a GYÓGYÍR kiállítás kurátora tart tárlatvezetést.

Robert Capa: A tetten ért halál – könyvbemutató

2021. június 2-án, szerdán, 18 órától a Capa Központ és a Park Kiadó bemutatja Robert Capa A tetten ért halál című könyvét.

Határvidék – Beavató tárlatvezetés Halász Dániellel

2021. június 1-jén, kedden, 18 órától a Határvidék című kiállításhoz kapcsolódó beavató tárlatvezetést tart Halász Dániel fotográfus és Mucsi Emese kurátor.

Bemutatjuk a Pécsi József fotóművészeti ösztöndíj 2020 alkotóit

Bemutatjuk a 2020-ban a Pécsi József (1889-1956) fotóművész, fényképészeti szakíró és szaktanár tiszteletére létrehozott fotóművészeti ösztöndíjat elnyert alkotókról készült . . .

A tükör. Pszichológia, analízis és fotográfia

A Capa Központ Gyógyír című kiállításához kapcsolódó online előadás-sorozat