ENGLISH
Kezdőlap/ Események

Események


1 pszichológus, 1 kultúrakutató, 1 rövidfilm

2018. február 24-én 15 órától Csabai Márta pszichológus, majd Hermann Veronika kultúrakutató tart előadást a Golden Boundaries kiállításhoz kapcsolódva, utána Szilágyi Fanni A . . .

Golden Boundaries – gyerekprogramok

Egyéniségünk kifejezése nem csak kamaszkorban fontos. Öltözködésünkkel, tárgyainkkal, kiegészítőinkkel és egyéb feliratokkal változatos formában öltjük magunkra az identitásunkat.

Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Te is szoktál fotózni? Szívesen meg is mutatnád a képeidet egy szakmabelinek? Gyere el hozzánk a Capa Központba és beszélgess a fényképeidről az általunk felkért konzulenssel!

Tárlatvezetés – Pécsi József Fotóművészeti Ösztöndíj 2017 | Eredményhirdetés – Pécsi József Fotóművészeti Ösztöndíj 2018

2018. március 2-án, pénteken, 17 órától a Pécsi József Fotóművészeti Ösztöndíj 2017 kiállításon Kudász Gábor Arion fotográfus (a Pécsi József Fotóművészeti Ösztöndíj kuratóriumi tagja) tart tárlatvezetést a tárlaton résztvevő alkotókkal együtt. 18 órától az ünnepélyes eredményhirdetés keretében elsőként Dr. Hóvári János a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. főigazgatója köszönti a kiállító művészeket, az idei pályázókat […] . . .

Golden Boundaries – Filmvetítés: Reményvasút (2015)

2018. március 3-án 17 órától a Golden Boundaries kiállításhoz kapcsolódva a Reményvasút című filmet vetítjük. A filmet Trencsényi Klára rendező vezeti fel.

Élet és Mű

A szerda esti beszélgetéseken egy, a kortárs magyar fotográfiát meghatározó személyiség – minden hónapban más és más – lesz a vendég.