ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ BPF Screening Nights – Viszlay Márk divatfotós

BPF Screening Nights – Viszlay Márk divatfotós

Idén is Budapest FotóFesztivál

2023. március 31. – május 14.

A Budapest FotóFesztivál, a nagyközönség számára nyitott kiállítás sorozat keretében mutatja be a kortárs és a klasszikus magyar és nemzetközi fotográfia értékeit.

A Capa Központ ad helyet a vetítéssel egybekötött beszélgetéssorozatnak. Következő vendégünk Viszlay Márk divatfotós, aki pályafutásáról, alkalmazott és művészi munkáiról mesél május 4-én, csütörtökön, 18 órától.

Beszélgetőtárs: Mucsy Szilvia
A program ingyenes.

A 2023-ban hetedik éve megrendezett Fesztivál ismét izgalmas nemzetközi sztárkiállítással, kortárs hazai körképpel, a fővárosi múzeumok és galériák, valamint a nemzetközi kultúrintézetek fotókiállításaival várja a látogatókat. A Budapest FotóFesztivál a The Photo Europe Network /PHEN/ tagja, fővédnöke Budapest Főváros Önkormányzata humán főpolgármester-helyettese.

Az évente megrendezett programsorozat a kortárs magyar és nemzetközi fotográfiai szcénát és a közönséget rendszeresen összehozza, összeköti. A rendezvényt a nagyközönség számára nyitott programok, workshopok, múzeumpedagógiai események, kortárs fotóművészeti szakmai programok, portfolio review, fotókönyvvásár színesítik.

http://capacenter.hu/gio38gfjf/uploads/2023/03/bpf_2023_logo.jpg