ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ CAPA VISA: Book Launch and Conversation with Artist, Writer and Curator Duncan Wooldridge

CAPA VISA: Book Launch and Conversation with Artist, Writer and Curator Duncan Wooldridge

CAPA VISA – Visual Insights and Stories from Abroad
Book Launch and Conversation with Artist, Writer and Curator Duncan Wooldridge

A Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ CAPA VISA című programsorozatának keretében a szakmai vagy akár magáncélból Budapestre látogató külföldi szakemberek mutatkoznak be. A kortárs fotográfia meghatározó nemzetközi szereplői egy-egy alkalommal nyilvános előadások formájában ismertetik tevékenységüket, kutatási területüket, saját színterüket a Capa Központban. A rendezvénysorozat célja, hogy lehetőséget teremtsen a tudáscserére a nemzetközi fotós szcénában aktív alkotók, fotográfusok, intézményvezetők, kurátorok, független szakemberek, szakírók, szerkesztők és a magyar szakemberek között. A CAPA VISA programok angol nyelven zajlanak.

2022. március 25-én, pénteken, 16 órától a Londonban élő Duncan Wooldridge kurátor, kritikus, képzőművész lesz a Capa Központ vendége, aki a To Be Determined: Photography and the Future című legújabb könyve kapcsán mesél munkásságáról. A könyvbemutatót nyílt beszélgetés követi, amely a közönség kérdéseinek is teret ad.

Dátum: 2022. március 25., péntek, 16.00–17.30 óraHelyszín: Capa Központ, 8F GalériaAz eseményen való részvétel ingyenes.A program angol nyelvű.

Duncan Wooldridge (1981) képzőművész, kritikus, kurátor. A londoni Royal College of Arton szerzett mesterdiplomát fotográfia szakon, jelenleg a University of the Arts London (UAL) Camberwell College of Arts képzőművészet és fotográfia alapszak kurzusvezetője. A John Hilliard: Not Black and White (Ridinghouse) kiadvány szerzője, írásait rendszeresen publikálja a 1000 Words, a Foam, és az Over.

duncanwooldridge.com