ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ CAPAZINE & ÁTLÁTÁS MEGNYITÓ

CAPAZINE & ÁTLÁTÁS MEGNYITÓ

2024. április 18-án este dupla megnyitóval folytatjuk a Capa Központ tavaszi programjait a megújult első emeleti kiállítótereinkben!

A fiatal, feltörekvő alkotók támogatása és a tudásmegosztás jegyében bemutatjuk az intézmény egyedülálló oktatási projektjét, a hat éve futó CAPAZINE műhely legújabb kiállítását LET’S ROLL! címmel, amelyen a mozgókép és az állókép határterületein kísérletező résztvevők munkáit ismerhetitek meg. A Project Room pedig ezúttal a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójával (FFS) együttműködésben megvalósuló ÁTLÁTÁS kiállítássorozat következő állomásának ad helyet: a Párizsban, Budapesten és Antwerpenben élő EMESE TÓTHOVÁ JÁTÉKIDŐ című szóló kiállítása a felnőttkori játékosságot vizsgálja, és annak a helyzetnek a fontosságára hívja fel a figyelmet, amely megengedi, hogy tét nélkül játsszunk, kísérletezzünk, kizökkenve a hétköznapi cselekvésekből.

Időpont: 2024. április 18., csütörtök, 18.00 óra
Helyszín: Capa Központ, Első emelet
Az eseményen való részvétel ingyenes.

A kiállításokat megnyitja: Dr. GELLÉR JUDIT, a Néprajzi Múzeum MaDok-programjának muzeológusa és a MOME Fotográfia MA szak adjunktusa.

A megnyitóbeszéd után zenés partyhangulatban folytatjuk az estét. A megnyitóbeszéd után zenés partyhangulatban folytatjuk az estét. Közreműködő djk: Attila S, Matek Márk, Dj Gandharva.