ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ A Duna egy napja fotópályázat – eredményhirdetés és díjátadó

A Duna egy napja fotópályázat – eredményhirdetés és díjátadó

Az eredményhirdetésen, október 14-én, szombaton, 17 órakor, a Mai Manó Házban az ünnepélyes díjátadón kiderül, hogy kik lettek a Duna egy napja című fotópályázat díjazottjai.

A Capa Központ és a Külgazdasági és Külügyminisztérium Vízdiplomáciáért, Vízipari Exportért és a Duna Régió Stratégiáért Felelős Miniszteri Biztosi Titkársága A Duna egy napja címmel nemzetközi fotópályázatot hirdetett a Duna Régió Stratégia országaiban. A fotópályázat témája a Duna és vízgyűjtő területeinek pár napja, középpontban június 29-ével, a Duna nemzetközi napjával: a pályázatot így Magyarország mellett a többi érintett EU-tagállamban, illetve az Unión kívüli országban is meghirdették az amatőrök és akár a profi fotósok számára. A fotósok a 2017. június 27-én 0:00 és 2017. július 1-én 24:00 között készült fotóikkal pályázhattak.

 

A beérkezett pályaművekből az öt tagból álló zsűri – Keleti Éva, Kossuth-díjas, Prima Primissima díjas fotográfus, Kovalovszky Dániel, fotográfus, Lukács György, főtanácsos, Külgazdasági és Külügyminisztérium, Pályi Zsófia, fotográfus, Szalontai Ábel, fotográfus, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Média Intézet igazgató – választotta ki a díjazottakat.

Helyszín: Mai Manó Ház, Napfényműterem
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Időpont: 2017. október 14. szombat 17 óra