ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Te is szoktál fotózni? Szívesen meg is mutatnád a képeidet egy szakmabelinek? Gyere el hozzánk a Capa Központba és beszélgess a fényképeidről az általunk felkért konzulenssel!

Időpont: 2022. szeptember 28., 15 órától

Felkért konzulens: Turós Balázs fotográfus

© Turós Balázs


Turós Balázs fotográfus

Budapesten született 1990-ben. 2012-ben diplomázott a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Fotográfia szakán. A BA diploma megszerzését követően két éven át dolgozott Angliában a FotoNow közhasznú szervezet csapatával. Miután hazaköltözött, elvégezte a MOME fotográfia mesterszakát. Azóta Pécsi József ösztöndíjasként folytatta saját projektjeit. 2015 óta készít fel diákokat a MOME-ra, emellett több mint 10 éve tart analóg fotós workshopokat fiataloknak. 2021-ben a Robert Capa Fotográfiai Nagydíj ösztöndíjasa volt. 2022-ben a “A dolgok természete” című munkáját beválogatták a Lodzi Fotófeszitvál versenyprogramjába.
balazsturos.com

A portfólió konzultáción való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a biborka.szakacs@capacenter.hu e-mail-címre küldött üzenettel lehet. A levél tárgyaként kérjük beírni: Fotómappa.

A jelentkezések elfogadása a regisztrációk beérkezési sorrendjében történik, és erről értesítést küldünk. Egy beszélgetés legfeljebb 20 percig tart, téma, technika és formátum szempontjából nincs megkötés. Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, a konzultáció időpontja előtt legalább három nappal jelezd nekünk, hogy más léphessen a helyedre.

A résztvevők száma legfeljebb 8 fő.