ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

A HELYEK MEGTELTEK!

Te is szoktál fotózni? Szívesen meg is mutatnád a képeidet egy szakmabelinek? Gyere el hozzánk a Capa Központba és beszélgess a fényképeidről az általunk felkért konzulenssel!

Időpont: 2019. szeptember 24., kedd, 15 órától

Felkért konzulens: Claudia Küssel kurátor

© Claudia Küssel

Claudia Küssel (Amsterdam, 1975) jelenleg Magyarországon, Budapesten élő kurátor. Egyetemi tanulmányait a Leideni Egyetem művészettörténeti szakán fejezte be. 2017 előtt Hollandiában élt és dolgozott, többek között a Fotomuseum Den Haag, a Nederlands Fotomuseum, a Stedelijk Museum Amsterdam intézményében és a Foamnál. 2018-tól 2019 augusztusáig a Mai Manó Ház kurátora volt. Több egyéni (Richard Mosse, The Enclave; Noémie Goudal, The Geometrical Determination of the Sunrise; Péter Puklus, Handbook to the Stars; Sara Cwynar, Everything in the Studio Destroyed; Erik Kessels, The Many Lives of Erik Kessels) és csoportos kiállitás kurátora, mint az Under Construction, New Positions in American Photography vagy Sputnik Photos, The Geometry of Imagination. Fő kutatási területe a kortárs fotográfia, kiemelten a photobook mediumának szerepe.

A portfólió konzultáción való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a balazs.gaspar@capacenter.hu e-mail-címre küldött üzenettel lehet. A levél tárgyaként kérjük beírni: Fotómappa

A jelentkezések elfogadása a regisztrációk beérkezési sorrendjében történik, és erről értesítést küldünk. Egy beszélgetés legfeljebb 20 percig tart, téma, technika és formátum szempontjából nincs megkötés. Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, a konzultáció időpontja előtt legalább három nappal jelezd nekünk, hogy más léphessen a helyedre.

A résztvevők száma legfeljebb 6 fő.