ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Te is szoktál fotózni? Szívesen meg is mutatnád a képeidet egy szakmabelinek? Gyere el hozzánk a Capa Központba és beszélgess a fényképeidről az általunk felkért konzulenssel!

Időpont: 2019. október 29., kedd, 15 órától

Felkért konzulens: Szombat Éva fotográfus

Fotó: © Szombat Éva

Szombat Éva fotóin a glamúr és a szociológiai perspektíva egyedi keveréke jelenik meg, képei több hazai és külföldi oldalon és magazinban jelentek már meg, olyan felületeken, mint a Vice , a Huffington Post , a GUP magazine, a Vogue Spain, és a Feature Shoot. A MOME fotó szakán szerzett mesterdiplomát 2012-ben. 2013-ban megkapta a Pécsi József ösztöndíjat, amit a következő két évben újra elnyert. A három ösztöndíjas év alatt a boldogság témakörével foglalkozott, amit két könyvben dolgozott fel (Boldogság Könyv, 2014 , PractitionersBoldogság a gyakorlatban, 2016). Munkáit Budapest mellett kiállították többek között New Yorkban, Jeruzsálemben, Amszterdamban, Bécsben, Varsóban is. 2018-tól a MOME fotográfia szakán tanít. Művészeti tevékenysége mellett alkalmazott fotósként dolgozik, olyan ügyfeleknek mint: Telenor, Adidas, Dove, Sloggi, Mastercard, Nikon, Lenovo, Samsung, McDonald’s, Budapest Park, Kreatív Magazin, Glamour, Marie Claire.

A portfólió konzultáción való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a balazs.gaspar@capacenter.hu e-mail-címre küldött üzenettel lehet. A levél tárgyaként kérjük beírni: Fotómappa

A jelentkezések elfogadása a regisztrációk beérkezési sorrendjében történik, és erről értesítést küldünk. Egy beszélgetés legfeljebb 20 percig tart, téma, technika és formátum szempontjából nincs megkötés. Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, a konzultáció időpontja előtt legalább három nappal jelezd nekünk, hogy más léphessen a helyedre.

A résztvevők száma legfeljebb 6 fő.