ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Te is szoktál fotózni? Szívesen meg is mutatnád a képeidet egy szakmabelinek? Gyere el hozzánk a Capa Központba és beszélgess a fényképeidről az általunk felkért konzulenssel!

Időpont: 2020. augusztus 25., kedd, 15 órától

Felkért konzulens: Barakonyi Szabolcs fotóművész

© Barakonyi Szabolcs

Barakonyi Szabolcs 1976-ban született. 2000-ben a Fiatal Fotóművészek Stúdiójának vendéghallgatója, majd 2001-től tagja. Munkájáért 2003 és 2006 között Pécsi József fotóművészeti ösztöndíjat, 2006-ban Lucien Hervé- és Rodolf Hervé-díjat, 2007-ben a Recontres d’Arles Photo Service Publishing díját, 2011-ben pedig NKA André Kertész-ösztöndíjat kapott. 2015-ben a varsói Warsaw Photo Days, 2018-ban pedig a Cortona On The Move New Visions döntőse. Képeit a világ számos pontján kiállították: fotófesztiválokon, művészeti vásárokon, múzeumokban, többek között a Chateau d’Eau Toulouse-ban és Museum of Contemporary Art in Shanghai-ban. Több alkalommal jelen volt a ParisPhoto-n a párizsi Galerie du Jour agnés b. képviseletében, részt vett a  Month of Photography Lodz, Krakow és Paris fotóhónapokon, a 7th Photobiennale Poznan, 10th Kaunas Photo Festival és PHotoEspaña fotófesztiválokon. Munkái több magán és közgyűjteményében megtalálhatóak, az utóbbiak: Chateau d’Eau Toulouse, Miskolci Galéria, Budapest Történeti Múzeum és a debreceni MODEM. 2012 és 2020 között az Index fotórovatának vezetője, 2018 óta a Magyar Képzőművészeti Egyetem Doktori Iskolájának hallgatója.

 

A portfólió konzultáción való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a balazs.gaspar@capacenter.hu e-mail-címre küldött üzenettel lehet. A levél tárgyaként kérjük beírni: Fotómappa

A jelentkezések elfogadása a regisztrációk beérkezési sorrendjében történik, és erről értesítést küldünk. Egy beszélgetés legfeljebb 20 percig tart, téma, technika és formátum szempontjából nincs megkötés. Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, a konzultáció időpontja előtt legalább három nappal jelezd nekünk, hogy más léphessen a helyedre.

A résztvevők száma legfeljebb 8 fő.