ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban szeptember 27-én 15 órától

Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban szeptember 27-én 15 órától

Te is szoktál fotózni? Szívesen meg is mutatnád a képeidet egy szakmabelinek? Gyere el hozzánk a Capa Központba és beszélgess kurátor kollégánkkal!

Időpont: 2023. szeptember 27., 15 órától

Felkért konzulens: Mucsi Emese a Capa Központ kurátora, művészeti író

Emese jellemzően olyan művészekkel dolgozik együtt, akik számára a fotográfia nem kizárólagos médium, hanem egy a lehetséges kommunikációs és alkotói eszközök közül. Projektjeiben képzőművészeket és fotósokat hoz össze fotóriporterekkel, írókkal és más gondolkodókkal, hogy együtt új megközelítésekkel kísérletezzenek a fotográfia területén. 2013-ban végzett a Magyar Képzőművészeti Egyetem képzőművészet-elmélet alapképzésén, majd 2017-ben a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szerzett mesterszakos diplomát magyar nyelv és irodalom szakon. 2011 óta különböző művészeti lapokban rendszeresen publikálja esszéit, kritikáit és interjúit. 2012-től a BÜRO imaginaire kurátorkollektíva tagja. 2013-tól kezdve független kurátori projekteket szervez. 2014 márciusától 2018 januárjáig az Artmagazin Online főszerkesztője. 2018 januárjától a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ kurátora. 2020 óta a Global Photographies Network aktív tagja. 2023-ban a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem vendégelőadója.

Fotó: Simon Zsuzsi

A portfólió konzultáción való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.Regisztrálni a biborka.szakacs@capacenter.hu e-mail-címre küldött üzenettel lehet. A levél tárgyaként kérjük beírni: Fotómappa.

A jelentkezések elfogadása a regisztrációk beérkezési sorrendjében történik, és erről értesítést küldünk. Egy beszélgetés legfeljebb 20 percig tart, téma, technika és formátum szempontjából nincs megkötés. Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, a konzultáció időpontja előtt legalább három nappal jelezd nekünk, hogy más léphessen a helyedre.

A résztvevők száma legfeljebb 8 fő.