ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Te is szoktál fotózni? Szívesen meg is mutatnád a képeidet egy szakmabelinek? Gyere el hozzánk a Capa Központba és beszélgess a fényképeidről az általunk felkért konzulenssel!

Időpont: 2018. szeptember 25., 16 órától

Felkért konzulens: Szalai Borbála kurátor

Szalai Borbála (1983, Budapest) 2012 óta a Trafó Galéria kurátora. Az első (2015) és második (2017) OFF-Biennále Budapest kurátori csapatában dolgozott, jelenleg a vezetőségi csapat tagja. 2012 és 2015 között a Prágai Képzőművészeti Egyetemhez tartozó Artyčok.TV nemzetközi képzőművészeti online platform magyar tartalmakért felelős szerkesztője volt. 2011 és 2016 között vezetőségi tagja volt a Curators’ Network projektnek, mely nemzetközi szakmai kapcsolatok elősegítésén és nagyszabású nemzetközi portfólió-találkozók szervezesén dolgozott. 2009 és 2012 között a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület titkára volt, 2008-ban az ELTE Művészettörténet szakán diplomázott.

 

A portfólió konzultáción való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a balazs.gaspar@capacenter.hu e-mail-címre küldött üzenettel lehet. A levél tárgyaként kérjük beírni: Fotómappa

A jelentkezések elfogadása a regisztrációk beérkezési sorrendjében történik, és erről értesítést küldünk. Egy beszélgetés legfeljebb 15 percig tart, téma, technika és formátum szempontjából nincs megkötés. Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, a konzultáció időpontja előtt legalább három nappal jelezd nekünk, hogy más léphessen a helyedre.

A résztvevők száma legfeljebb 8 fő.