ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Te is szoktál fotózni? Szívesen meg is mutatnád a képeidet egy szakmabelinek? Gyere el hozzánk a Capa Központba és beszélgess a fényképeidről az általunk felkért konzulenssel!

Időpont: 2019. február 12., 16 órától

Felkért konzulens: Ferenczy Bálint művészettörténész, fotótörténész


Fotó: © Kurucz Árpád

Ferenczy Bálint művészettörténész, fotótörténész, 2014 óta a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának rendes, 2017 óta elnökségi tagja, 2016-tól a Pécsi József Fotóművészeti Ösztöndíj kuratóriumi tagja. Pályája kezdetén a budapesti Faur Zsófi Galériát vezette, majd az angliai Sotheby’s Institute of Art mesterképzésének elvégzése után a Sotheby’s aukciósház munkatársa volt két évig, ahol a 2016 júniusi Contemporary East aukció előkészítésében és kivitelezésében is részt vett. 2018 novembere óta a szingapúri székhelyű Maecenas londoni konzulense, munkája során műtárgyak felbecslésével és történetük kutatásával foglalkozik. Ezen túl gyűjteményépítési és kezelési tanácsadóként dolgozik külföldi és hazai műgyűjtőkkel. Szakterülete a közép- és kelet-európai művészet, ezen belül kiemelten foglalkozik szobrász- és fotóművészettel. 2017 szeptembere óta a győri Széchenyi István Egyetem PhD hallgatója, kutatási témája az állami művészetfinanszírozási modellek felmérésére és összehasonlítása. 2018-ban megalapította a budapesti székhelyű Initio Fine Arts galériát.

 

A portfólió konzultáción való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a balazs.gaspar@capacenter.hu e-mail-címre küldött üzenettel lehet. A levél tárgyaként kérjük beírni: Fotómappa

A jelentkezések elfogadása a regisztrációk beérkezési sorrendjében történik, és erről értesítést küldünk. Egy beszélgetés legfeljebb 15 percig tart, téma, technika és formátum szempontjából nincs megkötés. Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, a konzultáció időpontja előtt legalább három nappal jelezd nekünk, hogy más léphessen a helyedre.

A résztvevők száma legfeljebb 8 fő.