ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban október 25-én 15 órától

Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban október 25-én 15 órától

Te is szoktál fotózni? Szívesen meg is mutatnád a képeidet egy szakmabelinek? Gyere el hozzánk a Capa Központba és beszélgess kurátor kollégánkkal!

Időpont: 2023. október 25., 15 órától

Felkért konzulens: Bánkuti András Balogh Rudolf-díjas fotográfus

Számos szerkesztőségben dolgozott fotóriporterként képszerkesztőként, hosszú ideig volt rovatvezető, jelenleg a Digitális Fotó Magazin főszerkesztője. Képei a magyar lapokon kívül megjelentek többek közt a New York Timesban, a Guardianben, a Business Weekben. 1983-ban a Nemzetközi Újságíró Szövetség a Sajtófotó Nemzetközi Mestere címmel tüntette ki. 1991-ben az Interpress fotópályázatán nagydíjat nyert. 1993-ban Balogh Rudolf-díjat és Pulitzer-emlékdíjat, 2010-ben Táncsics Mihály-díjat kapott. Könyvei: Győri balett (1999), Szélső értékek (2003), Emberek (2007). Az év fotói című évkönyv főszerkesztője és kiadója. A MÚOSZ Fotóriporterek Szakosztályának elnöke, a Magyar Sajtófotó Pályázat és Kiállítás főszervezője. 1996-ban Kolta Magdolnával és Kincses Károllyal megalapította a Mai Manó Ház – Magyar Fotográfusok Házát. Képeivel rendszeresen szerepel hazai és nemzetközi kiállításokon, fotóit több nagy gyűjtemény őrzi.

A portfólió konzultáción való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.Regisztrálni a biborka.szakacs@capacenter.hu e-mail-címre küldött üzenettel lehet. A levél tárgyaként kérjük beírni: Fotómappa.

A jelentkezések elfogadása a regisztrációk beérkezési sorrendjében történik, és erről értesítést küldünk. Egy beszélgetés legfeljebb 20 percig tart, téma, technika és formátum szempontjából nincs megkötés. Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, a konzultáció időpontja előtt legalább három nappal jelezd nekünk, hogy más léphessen a helyedre.

A résztvevők száma legfeljebb 8 fő.