ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Te is szoktál fotózni? Szívesen meg is mutatnád a képeidet egy szakmabelinek? Gyere el hozzánk a Capa Központba és beszélgess a fényképeidről az általunk felkért konzulenssel!

Időpont: 2018. április 24., 16 óra

Felkért konzulens: Puklus Péter fotó- és képzőművész

Puklus Péter (1980, Kolozsvár) Budapesten élő fotó- és képzőművész. Jelenleg a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem DLA képzésében folytat doktori tanulmányokat a fotográfia témakörében. Tavaly két, fotográfiáit tartalmazó könyve jelent meg: One and a half meter a Kehrer Verlag gondozásában Németországban és a Handbook to the Stars a Stokovec kiadásában, Szlovákiában. 2017-ben több csoportos és egyéni kiállításon vesz részt Európa-szerte, többek között olyan kiállítóhelyeken, mint a FOAM, Amszterdam, Krokus Galéria, Pozsony, Festival International de Mode & de Photo, Hyères, valamint az Unseen Photo Fair szintén Amszterdamban.

A portfólió konzultáción való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a balazs.gaspar@capacenter.hu e-mail-címre küldött üzenettel lehet. A levél tárgyaként kérjük beírni: Fotómappa

A jelentkezések elfogadása a regisztrációk beérkezési sorrendjében történik, és erről értesítést küldünk. Egy beszélgetés legfeljebb 15 percig tart, téma, technika és formátum szempontjából nincs megkötés. Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, a konzultáció időpontja előtt legalább három nappal jelezd nekünk, hogy más léphessen a helyedre.

A résztvevők száma legfeljebb 8 fő.