ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Te is szoktál fotózni? Szívesen meg is mutatnád a képeidet egy szakmabelinek? Gyere el hozzánk a Capa Központba és beszélgess a fényképeidről az általunk felkért konzulenssel!

Időpont: 2018. január 30., 16 óra

Felkért konzulens: Mucsi Emese kurátor, művészeti író

Mucsi Emese a Magyar Képzőművészeti Egyetem képzőművészet-elmélet alapképzésén, majd a Szegedi Tudományegyetem magyar nyelv és irodalom mesterképzésén szerzett diplomát. 2011 óta publikál művészeti íróként különböző magyar művészeti folyóiratokban. 2013-tól rendez kortárs művészeti kiállításokat. 2016-tól a Műkritikusok Nemzetközi Szövetsége (AICA) Magyar Tagozatának elnökségi tagja. Jelenleg az Artmagazin Online szerkesztője és a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ kurátora.

A portfólió konzultáción való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a balazs.gaspar@capacenter.hu e-mail-címre küldött üzenettel lehet. A levél tárgyaként kérjük beírni: Fotómappa

A jelentkezések elfogadása a regisztrációk beérkezési sorrendjében történik, és erről értesítést küldünk. Egy beszélgetés legfeljebb 15 percig tart, téma, technika és formátum szempontjából nincs megkötés. Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, a konzultáció időpontja előtt legalább három nappal jelezd nekünk, hogy más léphessen a helyedre.

A résztvevők száma legfeljebb 8 fő.


A kép illusztráció. Fotó: Capa Központ