ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ II. Beavató tárlatvezetés a KÉP-ÉLMÉNY kiállításban szereplő fotográfusokkal

II. Beavató tárlatvezetés a KÉP-ÉLMÉNY kiállításban szereplő fotográfusokkal

2019. február 18-án, hétfőn, 18 órától a KÉP-ÉLMÉNY kiállításhoz kapcsolódva újabb beavató tárlatvezetés lesz a KÉP-ÉLMÉNY kiállításban szereplő fotográfusok közül öt alkotóval, Ajpek Orsolyával, Barakonyi Szabolccsal, Bartha Mátéval, Dobos Tamással és Móricz-Sabján Simonnal.

A vezetés során a fotósokat Mucsi Emese, a KÉP-ÉLMÉNY kiállítás kurátora és Hossala Tamás, a KÉP-ÉLMÉNY projekt vezetője kérdezi a közös munka menetéről, az elmesélhető tapasztalatokról, az ehhez köthető érzelmi és szellemi megmérettetésekről, az együttgondolkodásról.

Időpont: 2019. február 18., 18 óra
Helyszín: Capa Központ
Az eseményen való részvétel ingyenes.

A KÉP-ÉLMÉNY workshopsorozat Múlt-jelen-jövő foglalkozásának keretében tíz magyar fotográfus működött együtt gyermekotthoni gondoskodásban élő fiatalokkal. A növendékek egy fotográfus mentorral kettesben (egy esetben hármasban) dolgoztak azon, hogy létrehozzanak a Múlt-jelen-jövő téma mentén legalább három fotót. A közös munka célja az volt, hogy a jelenből kiindulva mutassanak be három időintervallumot, részben összegezve és elemezve a múlt eseményeit, valamint felvillantva a jövőbeli terveket, vágyakat. A mentori projekt olyan jövőbeli helyzetek vizionálását segítette, amelyek motivációs vágyképként segíthetik a résztvevőket a felnőtté válás folyamatában. Az elkészült projektekben a mentoráltak és a mentorok képei együtt szerepelnek, bemutatva azt a hosszú, változó intenzitású párbeszédet, ami a felek között zajlott.

A KÉP-ÉLMÉNY projektben résztvevő mentorok:
Ajpek Orsolya
Barakonyi Szabolcs
Bartha Máté
Dobos Tamás
Kéri Gáspár
Móricz-Sabján Simon
Rozovics Éva
Szabó Bernadett
Szász Lilla
Szombat Éva

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az esemény 19.30 óráig tart – amennyiben a KÉP-ÉLMÉNY kiállítást egyénileg szeretnék megtekinteni, az esemény előtt tudják megtenni.

KÉP-ÉLMÉNY