ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ Pillanatképek Robert Capa életéből – Budapest Park

Pillanatképek Robert Capa életéből – Budapest Park

2021. október 14-én, csütörtökön, 18 órától a Budapest Parkban mutatjuk be a Pillanatképek Robert Capa életéből című zenés felolvasó-színházi estet – a világhírű fotóriporter szerepében Adorjáni Bálint, közreműködik Szőke Barna és Boros Levente (The Qualitons).

Konténerkiállítással és Robert Capa kedvenc időtöltésének, a kádban olvasásnak interaktív installációjával várja a látogatókat a Capa Központ a Budapest Parkban. A szórakozóhely nyitvatartási idejében látogatható tárlat kapcsolódó programjaként 2021. október 14-én, csütörtökön, 18 órától egy különleges előadás formájában Capa és világa is megidéződik.

Mivel töltötte legszívesebben szabad óráit Robert Capa? Milyen bohém és veszélyes kalandokba keveredett a második világháború alatt? Milyen előnyökkel járt és milyen problémákat okozott magyar származása? Hogyan írt a fényképezésről, amikor éppen elege volt belőle? Adorjáni Bálint színész ad elő szövegrészleteket a Capa által és a róla írt könyvekből, Szőke Barna és Boros Levente, a The Qualitons együttes tagjainak zenei kíséretével. Az előadás egyedi formában mutatja be a Friedmann Endreként született Robert Capa életművét, egy vetített képválogatással pedig további elmerülésre invitálja a látogatókat a fotós világába.

Időpont: 2021. október 14., csütörtök, 18 óra
Helyszín: Budapest Park (1095 Budapest, Soroksári út 60.)
Az eseményen való részvétel ingyenes, de limitált és regisztrációhoz, illetve védettségi igazolvány bemutatásához kötött.
A rendezvény a kormányrendelet alapján 18 éves kor felett kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható! A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is elfogadjuk, mindkettő esetében szükségünk lesz személyazonosító okmányodra is, amivel a személyazonosságodat igazolni tudod. Ezek hiányában sajnos semmiképpen nem tudunk beengedni.

 

A regisztráció lezárult!

 

 

A bejutás a regisztrációt visszaigazoló e-mail bemutatásával lehetséges 2021. október 14., csütörtök este a Budapest Park Kvassay Jenő úti Hoppá VIP bejáratán keresztül. A nem regisztráltak a Budapest Parkba váltott aznapi belépőjeggyel, a Soroksári úti Főbejáraton át tudnak eljutni a program és a kiállítás helyszínére (a Főbejárat felől érkezve rögtön jobbra).

A regisztrációval hozzájárulsz, hogy a Capa Központ nevedet és e-mail-címedet nyilvántartsa, és az adatokat kizárólag a programmal kapcsolatos regisztrációhoz használja. Az adatkezeléssel kapcsolatos további információk a Capa Központ honlapján elérhető Adatkezelési szabályzatban találhatók.

 

A CAPA konténerkiállítás a Budapest Park nyitvatartási idejében, a belépés feltételeinek megfelelően és érvényes koncertjeggyel látogatható 2021 őszéig.