ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ PSZICHODRÁMA FOGLALKOZÁS

PSZICHODRÁMA FOGLALKOZÁS

2016. szeptember 27-től tekinthető meg a Capa Központ Project Room kiállítóterében Máté Gábor: Válás. A nehezen meghozott döntés című tárlata.

Az önismereti pszichodráma csoport első foglalkozásán a résztvevők segítséget kapnak párkapcsolataik mélyebb megértéséhez és konfliktusaik kezeléséhez.
A pszichodráma az egyik leghatékonyabb önismereti és kapcsolat feldolgozó csoportmódszer, amely a dráma eszközeivel önmagunk és kapcsolataink megértéséhez vezet. Segítséget nyújthat többek között: kapcsolataink minőségének a javításában, kommunikációs és konfliktuskezelési nehézségeink csökkentésében, vágyaink, céljaink megértésében és elérésében, igényeink képviseletében – párkapcsolati kríziseink és veszteségeink feldolgozásában.

Kurzusvezetők: Illés-Tóth Anna és Tóth András mentálhigiénés szakemberek, lelkigondozók, pszichodráma asszisztensek.

Az első alkalom időpontja: 2016. október 7. péntek 15 óra. (A program időtartama 4 óra.) Helyszín: Capa Központ, Stúdió (A további időpontokról és a helyszínekről az első foglalkozáson tájékozódhatnak a résztvevők.)

A programon korlátozott létszámban lehet részt venni, ezért jelezd előre részvételi szándékod az orsolya.huszar@capacenter.hu címen október 6-án délig.
További információ:
Illés-Tóth Anna, email cím:floranna.tth@gmail.com; telefon: +36 30/743-6861 vagy Tóth András, email cím: tothandras68@gmail.com; telefon: +36 30/681-8927

A kiállítás látogatása és a kapcsolódó programokon való részvétel  ingyenes.