ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ Beavató tárlatvezetés a KÉP-ÉLMÉNY kiállításban szereplő fotográfusokkal

Beavató tárlatvezetés a KÉP-ÉLMÉNY kiállításban szereplő fotográfusokkal

2019. január 23-án, szerdán, 18 órától a KÉP-ÉLMÉNY kiállításhoz kapcsolódva tárlatvezetés lesz kiállításban szereplő fotográfusok közül hét alkotóval, Barakonyi Szabolccsal, Kéri Gáspárral, Móricz-Sabján Simonnal, Rozovics Évával, Szabó Bernadett-tel, Szász Lillával és Szombat Évával.

A vezetés során a fotósokat Hossala Tamás, a KÉP-ÉLMÉNY projekt vezetője és Mucsi Emese, a KÉP-ÉLMÉNY kiállítás kurátora kérdezi a közös munka menetéről, az elmesélhető tapasztalatokról, az ehhez köthető érzelmi és szellemi megmérettetésekről, az együttgondolkodásról.

Fotó: Capa Központ

Időpont: 2019. január 23., 18 óra
Helyszín: Capa Központ
Az eseményen való részvétel ingyenes.

A KÉP-ÉLMÉNY workshopsorozat Múlt-jelen-jövő foglalkozásának keretében tíz magyar fotográfus működött együtt gyermekotthoni gondoskodásban élő fiatalokkal. A növendékek egy fotográfus mentorral kettesben (egy esetben hármasban) dolgoztak azon, hogy létrehozzanak a Múlt-jelen-jövő téma mentén legalább három fotót. A közös munka célja az volt, hogy a jelenből kiindulva mutassanak be három időintervallumot, részben összegezve és elemezve a múlt eseményeit, valamint felvillantva a jövőbeli terveket, vágyakat. A mentori projekt olyan jövőbeli helyzetek vízionálását segítette, amelyek motivációs vágyképként segíthetik a résztvevőket a felnőtté válás folyamatában. Az elkészült projektekben a mentoráltak és a mentorok képei együtt szerepelnek, bemutatva azt a hosszú, változó intenzitású párbeszédet, ami a felek között zajlott.

A KÉP-ÉLMÉNY projektben résztvevő mentorok:
Ajpek Orsolya
Barakonyi Szabolcs
Bartha Máté
Dobos Tamás
Kéri Gáspár
Móricz-Sabján Simon
Rozovics Éva
Szabó Bernadett
Szász Lilla
Szombat Éva

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az esemény 19.30 óráig tart – amennyiben a KÉP-ÉLMÉNY kiállítást egyénileg szeretnék megtekinteni, az esemény előtt tudják megtenni.

KÉP-ÉLMÉNY