ENGLISH
Kezdőlap/ Highlights of Hungary

Highlights of Hungary

A Capa Központ Jelentés kiállítása is ott van a Highlights of Hungary jelöltjei között

Pezsgő. Szabad. Hagyománytisztelő. Toleráns. (Ön)ironikus. Kreatív. Bátor. Befogadó. Tisztaszívű. Cziffra. Iron. Csak néhány jelző azok közül, amivel a Highlights of Hungary idei kurátorai a jelölteket ajánlották. Az immár 4. éve megrendezett kreatív szakmai esemény fontos kérdést feszeget: milyennek látjuk és láttatjuk magunkat az adott évben, itt, Magyarországon és a világ számára? – olvashatjuk a funzine.hu oldalán.

Nagy örömünkre idén a Capa Központ Jelentés című kiállítása is felkerült a Highlights of Hungary jelöltjei közé, melynek célja, hogy 2016 legkreatívabb projektjeit és legszerethetőbb ügyeit tárja a nagyközönség elé.

A Jelentés kiállításunkról így ír a Highlights of Hungary kurátora, Liptay Gabriella: “Egyedülálló kiállításnak adott helyet 2015 novemberétől a Capa Központ: a hazai képzőművészeti élet három kiemelkedő egyénisége, Esterházy Marcell, Forgács Péter és Gerhes Gábor három önálló, ám mégis egy egészet alkotó tárlaton mutatták be legújabb műveiket. A lehetséges értelmezési irányok mellett kitűnt: mindhárman a különböző hatalomgyakorlási technikákat, a hatalom és az egyén viszonyát vizsgálták. A műveket kísérő szövegekben az alkotói munkafolyamat során készített beszélgetések részletei is megjelentek, s Mucsi Emese kurátor rendezési módszere is elsődlegesen a művészi gyakorlatokból indult ki.”

Köszönjük, ha szavazatoddal a Capa Központ Jelentés című kiállítását támogatod! Ezt itt teheted meg:
http://www.highlightsofhungary.hu/portfolio/jelentes/ 

Ránk_is_szavahatsz

A jelöltek teljes listáját az alábbi képre kattintva lehet megtekinteni:

Média_kreatív_lámpa másolat2

(forrás: funzine.hu)

Highlights of Hungary – Indul a szavazás