ENGLISH
Kezdőlap/ Belépődíjak

Belépődíjak

BELÉPŐDÍJAK (egy kiállítás esetén)

  • Felnőtt jegy: 1500 Ft
  • Diák- és nyugdíjas jegy (érvényes igazolvánnyal): 800 Ft
  • Családi jegy: 3000 Ft (egy felnőtt és minimum két 18 év alatti gyermek vagy két felnőtt és minimum egy 18 év alatti gyermek)
  • Csoportos jegy: 15 fő feletti csoportok részére
    • Felnőtt jegy 1000 Ft
    • Diák- és nyugdíjas jegy 600 Ft

Egy kiállítás belépőjegyének megvásárlása a további kiállítások jegyeinek megvásárlásakor 50%-os kedvezményre jogosít a vásárlás napján.

Sajtójegy: 500 Ft (előzetes regisztrációval ingyenes: info@capacenter.hu)

Szakmai jegy: 500 Ft (jegyigénylés: info@capacenter.hu)

 

DÍJMENTES BELÉPÉS

PROJECT ROOM: a kiállítások egész évben díjmentesen látogathatóak.

6 éves korig és 70 év felett ingyenes a belépés.

A Magyar Fotóművészek Szövetsége, a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója és a MÚOSZ Fotóriporterek Szakosztályának tagjai érvényes tagsági igazolvánnyal  ingyenesen látogathatják a Capa Központ kiállításait, rendezvényeit.

 

FIZETÉSI MÓDOK

A Capa Központban bankkártyával, K&H SZÉP Kártyával, MKB SZÉP Kártyával és OTP SZÉP Kártyával is fizethet, valutát azonban nem áll módunkban elfogadni fizetőeszközként.

 

EGYÉB INFORMÁCIÓK

A Capa Központ Budapest Kártya elfogadóhely. Budapest Kártya tulajdonosoknak egy kiállítás megtekintése ingyenes, további kiállításokra történő belépőjegy vásárlása esetén 50% kedvezmény érvényesíthető a teljes árú jegy árából a belépés napján.

A kiállított műtárgyakról fényképet vagy videofelvételt készíteni tilos.

Tájékoztatjuk látogatóinkat, hogy kiállításainkon és rendezvényeinken kép- és hangfelvétel készülhet; ezeket a Capa Központ saját felületein, illetőleg promóciós anyagaiban felhasználhatja.

Egyéni csoportoknak tárlatvezetést  csak a teljes árú belépőjegy megvásárlása esetén tudunk biztosítani. (időpont egyeztetés: info@capacenter.hu)