ENGLISH
Kezdőlap/ Kutyarend a Capa Központban

Kutyarend a Capa Központban

A Capa Központ is kutyabarát intézmény! Szeretettel várjuk a kutyákkal érkezőket!

 

Kutyarend a Capa Központban


Fotó: Capa Központ

A kutyáknak a belépés ingyenes, vizet és itatótálat biztosítunk számukra.

A Capa Központba való belépéssel a kutya gazdája vállalja, hogy megismerte és betartja az intézmény kutyarendjét.

A kiállítást látogató gazdák és kísérők kötelesek a teremőrök utasításait maradéktalanul betartani!

A gazda köteles a kutyáját a látogatás előtt röviden megsétáltatni, hogy ne az intézmény területén ürítsen és vizeljen. Amennyiben ez mégis bekövetkezik, úgy a gazdának kötelessége maradéktalanul feltakarítani. A kutyaürüléket csak összecsomózott zacskóban lehet a kukába helyezni.

A kutyák vagy más gazdák által okozott károkért az intézmény nem vállal felelősséget.

A kutyák megfelelő felszereléséről (biztonságos nyakörv, póráz, szájkosár, kutyaruha, stb.), az egyéb szükséges kellékekről (kutyaürülék-zacskó, jutalomfalat, stb.), megfelelő egészségi állapotáról a gazdának kötelessége gondoskodni.

Fertőző, beteg kutya, illetve tüzelő szuka az intézmény területén nem tartózkodhat!

Sérülés okozására hajlamos, agresszív kutyáknak az intézmény területén a harapásbiztos szájkosár viselése kötelező! A szájkosár nélküli kutyák viselkedéséért minden felelősség a tulajdonost terheli (az anyagi kárt is beleértve).

Pórázon lévő kutyáját mindenki köteles úgy irányítani, hogy az másik pórázos kutyát ne érhessen el, illetve a látogatókat ne zavarja felugrálással, ugatással a kiállítótérben.

A szabályok be nem tartása az intézményből való kizárást vonhatja maga után! Minden látogatónktól elvárjuk a hatályos állatvédelmi törvény maradéktalan betartását, a biztonságos, higiénikus, a többi gazdát és a nem kutyásokat is figyelembe vevő kiállítás látogatást. Köszönjük!


Fotó: Capa Központ