ENGLISH
Kezdőlap/ Miénk itt a kép! / PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Miénk itt a kép! / PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Legyen saját mini kiállításod a Fotóutca Fesztiválon!

Szeretnéd a fotó iránt érdeklődő nagyközönségnek is megmutatni a műveidet, de eddig még nem volt rá lehetőséged? Legyen önálló mini kiállításod a III. Fotóutca Fesztiválon!  

Április 21-23. között 1,5 órán át lehet, hogy a te képeidet láthatja majd a közönség a Capa Központ előtt felállított konténerek egyikében, a Fotóutca Fesztivál ideje alatt. Válogasd össze a maximum 20 fotóból álló, szabadtéri installálásra alkalmas kiállítási anyagodat és add be a jelentkezési lapodat április 15-én éjfélig. Kiállításod témáját te határozod meg.

A bemutatásra kerülő képek tartalma nem ütközhet jogszabályba, nem sértheti mások vallási, faji, nemzeti vagy etnikai hovatartozását, nem jeleníthet meg jó erkölcsbe ütköző tartalmat, és nem buzdíthat erőszakra. A Capa Központ fenntartja magának a jogot, hogy a képek megjelenítéséhez ne járuljon hozzá.

A képek tulajdonosának szavatolnia kell, hogy a képek felhasználási jogával rendelkezik, és harmadik személynek nincs olyan joga vagy jogosultsága, mely a felhasználást bármilyen módon korlátozná vagy akadályozná. Továbbá a képek tulajdonosának szavatolnia kell, hogy a felvételek elkészítésekor a hatályos jogszabályi előírásokat betartotta. A fenti előírásokkal kapcsolatban a teljes felelősség a képek tulajdonosát terheli.  

A kiállítások időpontja: 2017. április 21-23., péntektől vasárnapig 11 és 19 óra között.

A kiállítások időtartama: 1 óra 30 perc. Minden második órában újabb kiállítás nyílik. Nyisd meg magad vagy kérd meg ismerősödet, hogy méltassa a közönség előtt a képeidet.

A kiállítások helyszíne: A Nagymező utcában a fesztivál idejére felállított egyik konténer.

A tárlatra felfüggesztésre teljesen kész képeket kérünk, melyeket az erre kijelölt konténerben állítunk ki. A rögzítésben a Capa Központ munkatársa műszaki segítséget nyújt.  Kérjük, vedd figyelembe, hogy a tárlat installálásra összesen fél óra áll rendelkezésre. A képek szállítása, őrzése a kiállító feladata. (Műveket a kiállítás előtt és után nem tárolunk.)

Jelentkezési határidő: április 15., szombat éjfél

A jelentkezés feltétele a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap, amelyet ide kattintva tölthetsz le. A jelentkezési lapodat orsolya.huszar@capacenter.hu e-mail címre küldd vissza.

//

Idén is nagy sikernek örvend a Miénk itt a kép felhívásunk, melynek keretében a III. Fotóutca Fesztiválon lehet a szerencsésebb jelentkezőknek mini kiallításuk. A kiállítók névsora a következő:

Bernschutz Alexandra
Cséfalvay András
Csöre András
Fazekas Nikolett
Főző Péter
Gámán Zsuzsa
Jesper Kunuk Egede
Katona Mária
Mates László
Oszlánszky Csaba
Szécsényi Zsuzsa
Takács-Minori Nikoletta
Tábori Ádám
Walton Eszter

A jelentkezőket április 18-án e-mailben is értesíteni fogjuk, ahol a kiállítóknak a részletekről is adunk majd tájékoztatást.

//

További kérdéseiddel keresd Huszár Orsit a (+36 30) 998 7530-as telefonszámon.

A Fotóutca Fesztivál támogatói:

Budapest Tavaszi Fesztivál

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Budapest Főváros Önkormányzata