ENGLISH
Kezdőlap/ Miénk itt a kép!

Miénk itt a kép!

Szeretnéd a fotó iránt érdeklődő nagyközönségnek is megmutatni a műveidet, de eddig még nem volt rá lehetőséged? Legyen önálló mini kiállításod a Fotóutca Fesztiválon!

Október 10-12. között 1,5 órán át lehet, hogy a te képeidet láthatja majd a közönség a Capa Központ előtt felállított paravánokon, a Fotóutca Fesztiválon, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál alatt. Válogasd össze a maximum 10 fotóból álló, szabadtéri installálásra alkalmas kiállítási anyagodat és add be a jelentkezési lapodat október 1-jén éjfélig. Kiállításod témáját te határozod meg.

A bemutatásra kerülő képek tartalma nem ütközhet jogszabályba, nem sértheti mások vallási, faji, nemzeti vagy etnikai hovatartozását, nem jeleníthet meg jó erkölcsbe ütköző tartalmat, és nem buzdíthat erőszakra. A Capa Központ fenntartja magának a jogot, hogy a képek megjelenítéséhez ne járuljon hozzá.
A képek tulajdonosának szavatolnia kell, hogy a képek felhasználási jogával rendelkezik, és harmadik személynek nincs olyan joga vagy jogosultsága, mely a felhasználást bármilyen módon korlátozná vagy akadályozná. Továbbá a képek tulajdonosának szavatolnia kell, hogy a felvételek elkészítésekor a hatályos jogszabályi előírásokat betartotta. A fenti előírásokkal kapcsolatban a teljes felelősség a képek tulajdonosát terheli.

A kiállítások időpontja: 2014. október 10-12., péntektől vasárnapig 11 és 19 óra között.

A kiállítások időtartama: 1 óra 30 perc. Minden második órában újabb kiállítás nyílik. Nyisd meg magad vagy kérd meg ismerősödet, hogy méltassa a közönség előtt a képeidet.

A kiállítások helyszíne: Capa Központ előtti, eső ellen védett terület
A szabadtéri tárlatra felfüggesztésre teljesen kész képeket kérünk, melyeket egy 3 méter x 2,5 méter felületű paravánon állítunk ki. A rögzítésben a Capa Központ munkatársa műszaki segítséget nyújt. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a tárlat installálásra összesen fél óra áll rendelkezésre. A képek szállítása, őrzése a kiállító feladata. (Műveket a kiállítás előtt és után nem tárolunk.)

Jelentkezési határidő: október 1., szerda éjfél
A jelentkezés feltétele a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap, amelyet ide kattintva tölthetsz le. A jelentkezési lapodat program@capacenter.hu e-mail címre küldd vissza.

A kiállítók névsorát október 3-án tesszük közzé a www.capacenter.hu honlapon.
Túljelentkezés esetén a Capa Központ sorsolás útján választja ki a Miénk itt a kép! kiállításon bemutatkozó alkotókat.

További kérdéseiddel keresd Molnár Nórát a (+36 1) 413 13 10-es telefonszámon.

A Fotóutca Fesztivál támogatói:

emmi_logo_hirkep

bplogo_hirkep

cafe_logo_hun_JO