ENGLISH
Kezdőlap/ Capa+/ Capa-járat – Pozsony 2015

Capa-járat – Pozsony 2015

A Capa Központ elkötelezett a magyar fotográfia lehetőségeinek fejlesztése, a nemzetközi kapcsolatok bővítése, frissítése mellett, ezért 2015-ben is szakmai utat hirdet a Pozsonyi Fotóhónap eseményein való részvételre.

Az egynapos pozsonyi Capa-járat dátuma: 2015. november 6., péntek

A buszos Capa-járat reggel indul, és az esti órákban tér vissza Budapestre. A Capa Központ kizárólag a Pozsonyba való ki- és hazautazást biztosítja a jelentkezők számára ingyenesen. A pozsonyi Capa-járat résztvevői – a jelentkezők számától függően – kedvezményesen vásárolhatnak fesztiválbérletet.

(A busz felelősségbiztosítással rendelkezik; az EU-ban érvényes utas- és poggyászbiztosításról a jelentkezőnek kell gondoskodnia.)

A Pozsonyi Fotóhónapon látható kiállításokról bővebben ide kattintva, a Fotóhónappal párhuzamosan zajló OFF_Festival programjairól ide kattintva olvashat többet. November 6-án hazai vonatkozású tárlatok, így a Capa Központ – Project Room által támogatott Sopronyi Gyula: Lebegő nézőpont (helyszín: Pod kniznicou), valamint a Magyar Fotográfusok Háza – Mai Manó Ház támogatásával megvalósuló Fátyol Viola Looks famililar (helyszín: Maďarský inštitút v Bratislave) című kiállítása nyílik majd. A kiállítások helyszíneit ide kattintva tekintheti meg.

A pozsonyi Capa-járaton való részvételhez előzetes regisztrációt a kérünk a program@capacenter.hu e-mail címre 2015. október 31-én éjfélig.
Kérjük, hogy az e-mail tárgya a „Capa-járat Pozsony 2015” legyen.

A Capa-járat utaslistáját jelentkezési sorrend alapján töltjük fel. A jelentkezők számának függvényében indítunk kisbuszt vagy autóbuszt.

A regisztrációhoz kérjük:
– a jelentkező nevét, elérhetőségét (e-mail, mobiltelefon stb.)
– szakmai életrajzát (max. 1 oldal)

A résztvevőktől az utazást követően maximum 1 oldalas szöveges beszámolót várunk november 16-ig.

Sopronyi_hirkep
Fotó: Sopronyi Gyula: Callsign FM4601, 2014.