ENGLISH
Kezdőlap/ Capa+/ Capa-járat – Pozsony 2016

Capa-járat – Pozsony 2016

A Capa Központ elkötelezett a magyar fotográfia lehetőségeinek fejlesztése, a nemzetközi kapcsolatok bővítése, frissítése mellett, ezért 2016-ban is szakmai utat hirdet a Pozsonyi Fotóhónap eseményein való részvételre.

Az egynapos pozsonyi Capa-járat dátuma: 2016. november 26., szombat

A buszos Capa-járat reggel indul, és az esti órákban tér vissza Budapestre. A Capa Központ kizárólag a Pozsonyba való ki- és hazautazást biztosítja a jelentkezők számára ingyenesen. A pozsonyi Capa-járat résztvevői – a jelentkezők számától függően – kedvezményesen vásárolhatnak fesztiválbérletet.

(A busz felelősségbiztosítással rendelkezik; az EU-ban érvényes utas- és poggyászbiztosításról a jelentkezőnek kell gondoskodnia.)

A Pozsonyi Fotóhónapon látható kiállításokról bővebben ide kattintva, a Fotóhónappal párhuzamosan zajló OFF_Festival programjairól ide kattintvaolvashat többet. A Pozsonyi Fotóhónap programja keretében többek között Riskó Gáspár kiállításának megtekintésére is lehetőség nyílik. A részletes programért kövesse figyelemmel a Fotóhónap honlapját.

A pozsonyi Capa-járaton való részvételhez előzetes regisztrációt kérünk a program@capacenter.hu e-mail címre 2016. november 20-án éjfélig.
Kérjük, hogy az e-mail tárgya a „Capa-járat Pozsony 2016” legyen.

A Capa-járat utaslistáját jelentkezési sorrend alapján állítjuk össze, előnyben részesítjük a szakmabeli jelentkezőket.

A résztvevőktől az utazást követően egy, a Capa Központ által összeállított kérdőív kitöltését kérjük.

A regisztrációhoz kérjük:
– a jelentkező nevét, elérhetőségét (e-mail, mobiltelefon, stb.)
– szakmai életrajzot (max. 1 oldal)