ENGLISH
Kezdőlap/ Capa+/ Capa-járat – Pozsony 2017

Capa-járat – Pozsony 2017

A Capa Központ elkötelezett a magyar fotográfia lehetőségeinek fejlesztése, a nemzetközi kapcsolatok bővítése, frissítése mellett, ezért 2017-ben is szakmai utat hirdet a Pozsonyi Fotóhónap eseményein való részvételre.

Az egynapos pozsonyi Capa-járat dátuma: 2017. november 3., péntek

A buszos Capa-járat reggel indul, és az esti órákban tér vissza Budapestre. A Capa Központ kizárólag a Pozsonyba való ki- és hazautazást biztosítja a jelentkezők számára ingyenesen. A kiutazók – a jelentkezők számától függően –  önállóan vásárolhatnak kedvezményesen fesztiválbérletet.

(A busz felelősségbiztosítással rendelkezik. Az EU-ban érvényes utas- és poggyászbiztosításról a jelentkezőnek kell gondoskodnia.)

A Pozsonyi Fotóhónapon látható kiállításokról bővebben ide kattintva, a Fotóhónappal párhuzamosan zajló OFF_Festival programjairól ide kattintva olvashat többet. A Pozsonyi Fotóhónap programja keretében többek között Elek Judit Katalin kiállításának a megtekintésére is lehetőség nyílik (a kiállítás szervezője a Mai Manó Ház, kurátor: Csizek Gabriella).

A pozsonyi Capa-járaton való részvételhez előzetes regisztrációt kérünk az  orsolya.huszar@capacenter.hu  e-mail címre 2017. október 29-én éjfélig.
Kérjük, hogy az e-mail tárgya a „Capa-járat Pozsony 2017” legyen.

A Capa-járat utaslistáját jelentkezési sorrend alapján állítjuk össze, előnyben részesítjük a szakmabeli jelentkezőket.

A résztvevőktől az utazást követően egy, a Capa Központ által összeállított kérdőív kitöltését kérjük.

A regisztrációhoz kérjük:

  • a jelentkező nevét, elérhetőségét (e-mail, mobiltelefon stb.)
  • szakmai életrajzot (max. 1 oldal)