ENGLISH
Kezdőlap/ The Salt of the Earth

The Salt of the Earth

Az európai premier előtt kizárólag a Capa Központban, a Fotóutca Fesztivál keretében tekinthető meg Wim Wenders és Juliano Ribeiro Salgado filmje!

Az elmúlt negyven év során a fotográfus Sebastião Salgado a folyton változó emberiség nyomdokain haladva utazta át a kontinenseket. Tanúja volt a közelmúlt fontosabb történelmi eseményeinek, nemzetközi konfliktusokkal, éhínséggel, elvándorlásokkal találkozott. Most érintetlen területek, vadon élő növények és állatok, grandiózus tájak felfedezésére indul: egy olyan hatalmas fotográfiai projektbe vág, amellyel egyben tiszteleg is földbolygó szépsége előtt. Sebastião Salgado életét és munkásságát az őt utolsó útjain kísérő fia Juliano, Wim Wenders és a fotós maga tárja fel előttünk. (109 perces, angol, francia és portugál nyelvű film, angol felirattal)

A film felkavaró képsorokat tartalmaz, megtekintése csak ennek figyelembe vételével ajánlott!

Le_Sel_de_la_Terre__c__Decia_Films_01
Le_Sel_de_la_Terre__c__Decia_Films_01
Le_Sel_de_la_Terre_SS3_6763__c_Donata_Wenders_01
Le_Sel_de_la_Terre_SS3_6763__c_Donata_Wenders_01
salgado_3
salgado_3
salgado_2
salgado_2
salgado_4
salgado_4

A vetítések időpontja:

október 11., szombat 17 óra
október 12., vasárnap 17 óra
október 12., vasárnap 20 óra

Helyszín: Capa Központ, rendezvényterem

A programra belépőjegy váltása kötelező, amelyet 1500 forintos egységáron a Capa Központ jegypénztárában vásárolhatnak meg az érdeklődők szeptember 30-tól.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyek korlátozott száma miatt érdemes elővételben megváltani azokat a Fotóutca Fesztivál kezdete előtt.

 

A Fotóutca Fesztivál támogatói:

emmi_logo_hirkep

bplogo_hirkep

cafe_logo_hun_JO